Пилешко филе с плънка от чушки

14/11/2016
"Цветно, красиво и много ароматно, защото храната трябва да носи наслада на всички сетива "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо498
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете месото на тънки големи филета. Овкусете го с черен пипер и сол. Нарежете лука на ситно, а чушките - на жулиени.

Загрейте малко олио и сложете чушките. Когато омекнат, добавете и лука. Пържете до пълна готовност, посолете и разбъркайте. Извадете сместа върху кухненска хартия за кратко.

В единият край на филето сложете от плънката и захлупете с другата част на месото. Прихванете с клечки за зъби.

Сипете в тигана още малко мазнина и изчакайте да загрее. Готовите филета потопете в разбитите яйца и оваляйте в галета.

Изпържете от двете страни.

Сервирайте върху шайби домат, минати през грил тиган.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар