Пилешки шишчета по гръцки

15/11/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру215984777216
"Тази кула от шишчета е произведение на кулинарното изкуство, което заслужава поне толкова слава, колкото наклонената кула в Пиза, съгласни ли сте?"
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 716
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе нарязваме на едри кубчета. Всички продукти за марината се смесват в купа и се разбъркват. Пилешкото се сипва в марината и се оставя за една нощ да се овкуси.

Лукът и чушката се нарязват на парчета.

На дървени шишчета се нижат парчета пилешко месо, лук и чушка.

Печем на загрята скара или на грил тиган от всички страни.

Изваждат се и леко се поливат със струя зехтин.

Поднасяме с пресни зеленчуци или салата по избор.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Станислава Вълкова
Интересно..
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв