Пъпеш с хамон

Пъпеш с хамон

Пъпеш с хамон
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 3
15/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
"Необикновено вкусна комбинация, в която ще се влюбите от първата хапка Опитайте с бяло вино и споделете!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Срежете пъпеша на две и го изчистете от семките. С помощта на нож и лъжица отделете пъпеша от кората.

Подравнете от долната страна, за да не се клатушка при сервиране.

Нарежете издълбаната част на хапки и всяка хапка увийте в хамон.

Напълнете с хапките и сервирайте.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: