Пъпеш с хамон
Dinja sa pršutom

Пъпеш с хамон

Пъпеш с хамон
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 3
15/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
5
"Необикновено вкусна комбинация, в която ще се влюбите от първата хапка Опитайте с бяло вино и споделете!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Срежете пъпеша на две и го изчистете от семките. С помощта на нож и лъжица отделете пъпеша от кората.

Подравнете от долната страна, за да не се клатушка при сервиране.

Нарежете издълбаната част на хапки и всяка хапка увийте в хамон.

Напълнете с хапките и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: