Икономична мусака без заливка

иринаиринаНовак13319
16/11/2016
"Гответе вкусно, икономично и най-важното - с удоволствие "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 667
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни.

Нарязва се главата лук и се запържва в тиган: след това към нея се добавя каймата, като се разстила на дребни парченца докато се пържи.

След като се опържи, го добавям към останалите зеленчуци. Добавят се подправките по ваш вкус, колкото искате да сложите. Стривам двата бульона навсякъде в тавата.

Добавям вода малко над зеленчуците и го слагам да се пече във фурна на 250 градуса.

По желание може да добавите отгоре сирене, след като го опечете.

Става много вкусно!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар