gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Мусака»Икономична мусака без заливка

Икономична мусака без заливка

иринаирина
Новак
1458847
Икономична мусака без заливка1 / 3
16/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
"Гответе вкусно, икономично и най-важното - с удоволствие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни.

Нарязва се главата лук и се запържва в тиган: след това към нея се добавя каймата, като се разстила на дребни парченца докато се пържи.

След като се опържи, го добавям към останалите зеленчуци. Добавят се подправките по ваш вкус, колкото искате да сложите. Стривам двата бульона навсякъде в тавата.

Добавям вода малко над зеленчуците и го слагам да се пече във фурна на 250 градуса.

По желание може да добавите отгоре сирене, след като го опечете.

Става много вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: