Домашен горещ шоколад с канела
Domaća topla čokolada sa cimetom
gotvach.bg»Рецепти»Напитки»Горещ Шоколад»Домашен горещ шоколад с канела

Домашен горещ шоколад с канела

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k6k6
Домашен горещ шоколад с канела
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
16/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"За сгряване, за добро утро или просто за настроение - пригответе си домашен горещ шоколад с канела"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка смесете млякото и сметаната. След като заврат, добавете шоколада и оставете да се разтопи. Бъркайте непрекъснато до получаването на гладка консистенция.

Добавете канелата, разбъркайте и свалете от котлона.

Налейте горещия шоколад в подходящи чаши и гарнирайте с разбита сметана.

Поръсете с какао или канела и сервирайте веднага. А, ако към него предложите и домашни бисквитки с шоколад, тогава удоволствието ще е пълно.

Също страхотно се получава, ако имате бонбони маршмелоу и пуснете няколко в шоколад да се разтопят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: