Ципура във фолио
Gilt-Head Bream in Foil
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Ципура във фолио

Ципура във фолио

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3122k
Ципура във фолио1 / 3
20/01/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции2-3
"Най-вкусно, бързо и лесно ципурата се приготвя във фолио, не вярвате ли?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете хубаво ципурите и ги натъркайте от вън и вътре с лимон. Намазнете ги и ги сложете за кратко на силно загрят грил тиган или скара, колкото да се образуват черти от скарата. Сложете рибите в купа и ги залейте с виното. Оставете да престоят така за 30 минути.

Сложете всяка ципура в парче намазнено фолио. Напълнете рибите с резени лимон и стръкчета магданоз, като отново може да прибавите подправки и по желание скилидки чесън.

Завийте добре ципурите с фолио, направете няколко дупчици с игла и сложете да се пекат в загрята умерена фурна за 30-35 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: