Мусака с колбаси
Musaka sa kobasicama

Мусака с колбаси

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4512k2k1k5
Мусака с колбаси
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
20/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Бърза мусака, която може да приготвите с колбасите от хладилника и да нагостите вкусно семейството си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят и режем на кубчета както за обикновена мусака.

Колбасите, морковите и лукът се нарязват и се прибавят към нарязаните картофи.

Заливате с олиото и поръсвате с подправки по избор. Доливате вода, колкото да покрие почти напълно съставките.

Пече се на 200 градуса до готовност, като 10 минути преди да извадите от фурната, залейте със сместа от разбити яйца, кисело мляко, сол, копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: