Пачанга бюрек
Pačanga burek
gotvach.bg»Рецепти»Баница»Бюрек»Пачанга бюрек

Пачанга бюрек

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1077752477132
Пачанга бюрек
Снимка: Фати Камберова
1 / 2
21/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
12 банички
"Обожаваме чушки бюрек, но тези направо ни взеха ума Опитайте и ще разберете защо всички са луди по тях"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа от водата, солта и брашното омесваме тесто. Разделяме го на две топки и ги разточваме на тънки кори (може да използвате и готови кори.)

Продуктите за плънката ги нарязваме на кубчета и на ситно - магданоза.

Намазваме корите с олио и поръсваме с плънката.

Завиваме ги на квадрати и ги нарязваме на малки банички.

Пържим в сгорещено олио до златисто. Готовите бюреци ги намазваме с солена вода, за да омекнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
55
40
31
20
10
Дай твоята оценка: