Джолан в гювеч със зеленчуци

21/11/2016
NEVI
отNEVIПомощник Готвач1624983
"Обещаваме ви, че ще се влюбите! Джолан, тиква, бяло вино и много мерак са основните съставки на това кулинарно чудо "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 422
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете марината за месото от олиото и подправките.

Надупчете месото с нож и го овкусете с марината. Оставете така месата за 30 мин да поеме от ароматите.

Почистете зеленчуците и ги нарежете на едри кубчета. Сложете ги в гювеч и ги овкусете с малко сол и черен пипер. Разбъркайте добре и сложете месото отгоре заедно с маринатата.

Налейте виното и 300 мл вода.

Сложете гювеча в студена фурна. Загрейте до 200 градуса и печете до готовност на месото.

Сервирайте с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар