gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Дядовата селска гозба

Дядовата селска гозба

Дядовата селска гозба1 / 6
25/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Дядо извъртя такава вкусна селска гозба, че баба си скъса тапията за готвач"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Обелете доматите и в малко олио ги сложете да се пържат. Добавете нарязаните чесън, магданоз, посолете и разбъркайте.

Щом течността се е почти изпарила, я прехвърлете в тавичка.

Цепнете наденицата на няколко места и я наредете при доматите.

Сложете ястието в загрята фурна на 200 градуса и малко преди да се запече наденицата извадете и чукнете яйцата.

Върнете във фурната до готовност на яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
521
40
30
20
10
Дай твоята оценка: