Бъркани яйца със спанак и джоджен

25/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф123766226347
"Перфектното пролетно ястие, което обожаваме с препечена филийка хляб "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо351
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • спанак - 100 г пресен
  • зелен лук - 2 стръка
  • джоджен зелен - 2 - 3 стръка
  • сол
  • сирене краве - 100 г
  • олио
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре листата спанак и нарязваме ситно. Зеления лук почистваме и също нарязваме.

В олио слагаме нарязаните спанак (100 г) и зелен лук (2 стръка). Прибавяме щипка сол, черен пипер на вкус, щипка червен пипер и нарязани листенца пресен джоджен.

Наливаме 2-3 с.л. вода и задушаваме. Като изври течността и се запържат, дръпваме съда от котлона и прибавяме разбити пресни яйца (3 бр.).

Разбъркваме, натрошаваме краве сирене и изпържваме до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар