Тас кебап с пилешко
Tas Kebab with Chicken

Тас кебап с пилешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Тас кебап с пилешко1 / 2
13/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
2
"Време е за обяд и нашето предложение за днес е Тас кебап с пилешко месо!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова.

Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него добавете зеленчуците, разбъркайте и добавете доматеното пюре.

Разбъркайте и долейте гореща вода, колкото да покрие леко всичко. Прибавете всички подправки и оставете да къкри, докато сосът се редуцира.

Накрая разбъркайте с размитото в малко вода брашно, докато клокне и отстранете от котлона. Поднесете кебапа с гарнитура като картофено пюре или сварен ориз.

Тас кебапът с пилешко се поднася топъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
511
42
31
20
10
Дай твоята оценка: