Свинско месо с праз лук

Свинско месо с праз лук
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 6
28/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
"Ах, защо ли, защо ли селската кухня е толкова вкусна?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг вратно
  • свински гърди - 300 г
  • праз - 4 стръка
  • мас - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки.

Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично.

През това време изчистете и нарежете лука на едро и го добавете при готовото месо.

Посолете и поръсете с черен пипер.

Разбъркайте и щом празът омекне махнете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: