Сухари

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3712k610k
Сухари1 / 2
26/01/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
"Ето как да си приготвите вкусни домашни сухари"

Необходими Продукти

  • хляб - селски или франзели
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба на тънки еднакви филии с дебелина между 5-8 мм.

Разпределете ги върху тензух и ги сушете в продължение на 2 седмици на проветриво място, като ги обръщате през 2 дена.

Готовите сухари се съхраняват в кутия или платняна торба.

По-бърз вариант е да ги изсушите в много слаба фурна (около 90 градуса) с вентилатор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: