Пържен чернокоп
Prženi zubatacЖареный луфарь
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Пържен чернокоп

Пържен чернокоп

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k6k5
Пържен чернокоп
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 6
08/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
"Лекарите казват веднъж седмично да се яде риба, а ние предлагаме да е чернокоп, защото е толкова вкусен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Първо изчистете много добре всички рибки като отстраните главите. Измийте много добре и отцедете от водата.

Всяка осолете поотделно, за да се разпредели солта равномерно. Оставете така поне един час и всяка рибка оваляйте в брашно, като изтупате с вилица излишното брашно.

Загрейте олиото в дълбок тиган и започнете пържене като обръщате от двете страни до апетитно зачервяване на кожичката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: