gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Сирене по Шопски»Сирене по шопски с топено сирене

Сирене по шопски с топено сирене

ДидиДиди
Новак
91051046
Сирене по шопски с топено сирене
Снимка: Анонимен
1 / 3
09/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Когато открием как да направим едно класическо ястие още по-вкусно, веднага го споделяме с вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. На дъното на гювече сложете маргарин. Добавете един обелен домат, като го нарежете на кръгчета. Натрошете отгоре сирене и нарязано на ситно пушено топено сирене;

2. Поставете гювечетата в студена фурна на 180 градуса. Нека се пече с капак около 20 минути;

3. Свалете капака и чукнете отгоре по едно яйце на всяко гювече. Да се пече около 10 минути без капак;

4. Отгоре поръсете сиренето по шопски с червен пипер или черен пипер.

Съвет: Винаги поставяйте гювечетата в студена фурна, за да избегнете спукването им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: