Начин на приготвяне
В дълбока купа пресейте брашното заедно със содата и ванилията. В друга купа, разбийте яйцата, захарта и яйчения ликьор. Разбивайте, докато захарта не се разтвори напълно.
Добавете яйчената смес към брашното и разбъркайте добре. Добавете и олиото и отново разбъркайте много хубаво. Разделете сместа на две равни части.
Пригответе си две кръгли тавички и поставете на дъното на всяка хартия за печене. Разпределете от сместа и в двете. Изпечете блатовете за тортата в предварително загрята фурна на 170 градуса за около 15-20 минути.
През това време да си направим крема. В купа разбийте добре крема сиренето, захарта и сметаната. Когато блатовете са готови ги извадете и оставете да се охладят. След това разпределете крема между блатовете.
Накрая намажете цялата торта с крем. Кивито се нарязва на шайби и се подрежда върху тортата. Мандарината по същия начин. Между всяка мандарина се слагат малко пръчици. Добре е тортата да престои малко в хладилник.