Пиле с джоджен

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4492k2k1k5
Пиле с джоджен1 / 2
16/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като почистите хубаво и измиете пилето го порцирайте. Поръсете го с джоджена, солта и черния пипер (за най-силен вкус използвайте накълцан пресен джоджен).

Гъбите предварително нарежете и сложете в йенска тенджера и след като порцирате и подправите месото сложете и него там. Покрийте с фолио и оставете в хладилник поне за час.

Преди да сложите пилето във фурната вдигнете фолиото прибавете маслото нарязано на кубчета, завийте отново с фолиото и сложете за половин час на 250 градуса.

След това махате фолиото и допичате до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: