Пилешко роле с бекон и кашкавал в бял сос

25/12/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру209685378615
"За делник и празник - вкусни рулца пригответе и гостите си нагостете "
Приготвяне50 мин.
Готвене40 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 825
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се срязва на две през средата и леко се начуква през фолио. Поръсва се със сол, черен пипер, къри и риган.

Върху всяко парче месо поставяме лента бекон, върху нея кашкавалче и навиваме на рулце, ако има нужда се забожда с клечка за зъби.

Така се оформят всички рулца и се овалват в царевично брашно. Загрява се олио в тиган, запържваме рулцата и нареждаме в намаслена тавичка.

Загрява се в тенджерка маслото, добавя се брашното, бърка се с тел и сипваме на тънка струя прясното мляко. На умерен котлон да не загори се разбърква докато сгъсти.

Овкусява се със сол, черен пипер и лимонов сок. Заливат се рулцата със сос и се запичат 25-30 минути в загрята фурна 180 градуса. Поднасяме с нарязан ситно пресен магданоз!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар