Руло Стефани със заливка

28/12/2016
"Любимото на всички Руло Стефани, но с ароматен сос - е няма такава вкусотия "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 135
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Готова кайма се разточва на тънка кора върху намазнена хартия за печене. Морковът, картофите и яйцата се режат на кубчета.

В купа се смесват грах, рендосан кашкавал и нарязаните на кубчета картофи, яйца и морков.

Посоляват се на вкус. Тази смес се поставя по средата на разточената кайма. С помощта на хартията се увива на руло и се прехвърля в подходяща тава. Разрязва се на филии, но не нацяло, с ширина 2 пръста.

В тиган се слага олио, доматен сок, мащерка и черен пипер. Като покъкри малко се вдига от котлона и се залива рулото.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40-45 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар