Любимия ми сладкиш Агнес

31/12/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
"Да се обзаложим ли на още едно парче, че и на вас ще ви стане любим?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 100
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът и брашното. Отново се разбъркват.

Отделно се разбиват белтъците на сняг. Добавят се към първата смес. Разбъркват се с дървена лъжица.

Тестото се изсипва в намаслена и набрашнена тавичка. Пече се във фурна на 160 градуса за 25 минути.

През това време жълтъците се разбиват с пудрата захар на крем. Готовата торта се маже с глазурата, поръсва се със смлени орехи и шокопръчици. Оставя се да престои за 1 час на хладно.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар