Пълнени печурки с пуешко и масло

31/12/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3642591663
"Червено вино, пълнени печурки и много настроение - три предпоставки за страхотен празник "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо186
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • печурки - 500 г пресни
  • масло - 125 г
  • пуешко месо - 200 г пушено
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете печурките и ги измийте. Махнете пънчетата им и ги наредете в тава, която предварително сте намаслили.

В средата на всяка печурка сложете парченце масло. Нарежете пушеното пуешко месо на малки парчета, колкото да запълните гъбките. На всяка гъба сложете по едно парченце от пушеното пуешко месо.

Загрейте фурната на 200 градуса и сложете да се запекат за десет-петнадесет минути.

Сервират се топли. Подходящи са за предястие или за гарнитура.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар