gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Печено Агнешко»Агнешко месо с гъби и подправки

Агнешко месо с гъби и подправки

magi yordanovamagi yordanova
Новак
9936722k
Агнешко месо с гъби и подправки1 / 3
28/02/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене125 мин.
Общо150 мин.
Порции4-5
"Без да коментариме невероятните вкусови качества на това ястие, само при вида на тази рецепта ще кажете УАУ! Не е ли така"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Брашното и подправките се смесват с малко вода и в получената смес се овалват порциите месо. Подреждат се в тава и се поръсват с олиото.

Наливат се две чаши вода и тавата се покрива с фолио. Месото се пече 2 часа в загрята умерена фурна, като 30 минути преди да се опече, се слагат нарязаните гъби.

За загар се дозапича без фолио още 5 минути.

Подходяща гарнитура са картофено пюре, печен или задушен ориз, задушени зеленчуци.

Рейтинг

5 4
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: