Свинска плешка с бира

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Свинска плешка с бира1 / 2
29/02/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
"Бирата е най-добрият приятел на свинската плешка - по време на готвене и по време на изяждане!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинското месо от плешка на хубаво правоъгълно парче. Намажете го с малко олио, поръсете го щедро с подправките и го намажете със счукания чесън.

Завийте го на стегнато руло, поставете го в намазнена тава и го залейте с 2 ч.ч. бира. По желание го поръсете с подправки и отвън. Покрийте го с фолио и оставете 2-3 часа да престои така.

Загрейте фурната на 180 градуса и сложете месото с фолиото да се пече за около 1 час. След това махнете фолиото и доопечете до приятен загар и готовност.

Рейтинг

5 9
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: