gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Винена марината за свинско месо

Винена марината за свинско месо

ЛюбославЛюбослав
Новак
626553
Винена марината за свинско месо1 / 3
12/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
8
"Всяко месо да си знае маринатата - а най-подходящата марината са свинско месо по наше мнение и тази - опитайте, споделете и най-важното - коментирайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме чесъна на едро.

Добавяме всички продукти за маринатата в дълбок съд, в който да ги объркаме с месото, и оставяме месото да се маринова за няколко часа.

Изкарваме месото и печем.

Винената марината за свинско месо е много сполучлива.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: