Какаова торта Негрита

МарияМария
Чирак
4101914
Какаова торта Негрита
Снимка: Мария
1 / 3
09/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"Черното е на мода, а вкусното е класика"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за блат се разбъркват в голяма купа и се изсипват в тава, предварително намазана с олио и поръсена с брашно. Пече се на 250 градуса.

Изброените продукти, необходими за сиропа се смесват в съд, подходящ за контон и се оставят да завират, като ги разбурквате, за да не загорят.

С вече готовият сироп се залива изстиналия блат, който задължително е нарязан предварително, за да може по лесно да попие сиропа. За да го поеме равномерно, може да надупчите с клечка за зъби на няколко места отделните парчета.

Готовата торта се оставя да престои в хладилника за няколко часа.

При сервиране може да се поръсят порциите с малко пудра захар или да се гарнира с бита сладкарска сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: