Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Дивеч»Пъдпъдъци в бекон

Пъдпъдъци в бекон

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5596k2k6
Пъдпъдъци в бекон4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
6
"За вкусни мигове, споделени с приятели - поднесете тези пъдпъдъци и пригответе забавни ловни истории"

Необходими Продукти

  • пъдпъдъци - 12 бр.
  • бекон - пушен, нарязан на тънки слайсове
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • олио
  • червен пипер
  • черен пипер
  • горчица
  • сол
  • кетчуп
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесвам черен пипер, червен пипер, горчица, сол и кетчуп на гъста каша и размазвам пастата върху изчистените и измити пъдпъдъци.

Всяко пъдпъдъче се увива с 1-2 парчета бекон и се нареждат в йенска тавичка.

Отгоре се налива малко олио и чаша бяло вино.

Затваря се капака и се пече до приятен загар на умерена температура. Пъдпъдъците в бекон са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: