Задушени късчета месо с гъбки в масло
Dinstani komadi mesa sa pečurkama na maslacu
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържено Свинско»Задушени късчета месо с гъбки в масло

Задушени късчета месо с гъбки в масло

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k11k5
Задушени късчета месо с гъбки в масло
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
10/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Режеш, запържваш и ядеш - ароматна вкусотия само в три лесни стъпки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки късчета или жулиени. Лука нарежете на ситно, а гъбите ги измийте и ако са по-големи, ги нарежете на ивици, а по-мъничките ги оставете цели.

В дълбок тиган прибавете маслото и малко олио, след като се разтопи, сипете месото, пържете така няколко минути.

Като леко се изпари водата, прибавете и гъбите с лука. Пържете така още за кратко, докато ви хареса колко е запържено. Някои хора обичат по-запържено, а някои - не, така че вие преценете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: