Морковена бисквитена торта

Елена СтойчовскаЕлена Стойчовска
Помощник Готвач
1877943025231
Морковена бисквитена торта1 / 3
11/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се сваряват в 1 литър вода. Варят се, докато водата изцяло попие в морковите. Пасират се. Нишестето се размива в 200 мл. вода.

Прибавя се към вече пасираните моркови, заедно с всички останали съставки. Ако обичате аромата на индийско орехче - добавете една щипка. Пасира се отново до пълното хомогенизиране на крема.

В подходяща тавичка започваме да сглобяваме тортата, като редуваме ред бисквити, ред крем, до изчерпване на съставките, като завършваме с крем. Ако използвате обикновени бисквити, не маслени, то тогава, те могат да бъдат напоени с малко топло мляко или сок от компот (по Ваш вкус).

Приберете в хладилник за една нощ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: