Домашно сухо филе с подправки

15/01/2017
Филип Димитров
отФилип ДимитровЧирак242111871
"Да извадим от сухото при нас има съвсем различен смисъл "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 309
  • Преглеждания за месеца350
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осоляваме месото и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме добре с вода и чакаме да се оцеди.

Смесваме всички подправки и го овалваме, правим дупка в единия край - промушваме с канап.

Сушим 7 дни на проветриво място и нашето филенце е готово.

Страхотно мезе за вино или бира!

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар