Сицилиаски картофени кюфтета

15/01/2017
Ани
отАниНовак65
"Ароматни картофени кюфтенца по автентична сицилианска рецепта - стана ли време да похапнем "
Приготвяне12 мин.
Готвене15 мин.
Общо27 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 835
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете меко тесто от картофите, солта, черния пипер, брашното и бакпулвера. Ако е необходимо, добавете още брашно.

Разточете кора и изрежете с помощта на кръгла форма четен брой кръгове. В половината сложете парчета кашкавал и салам.

С другата част похлупете и притиснете ръбовете. Наредете в тава с хартия за печене, поръсете с капки зехтин, изпечете за около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, на половината време обърнете кюфтетата.

Сервирайте в голяма чиния със зелена салата.подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар