Чеснов хайвер

Чеснов хайвер1 / 2
15/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"С тази ароматна и лесна за приготвяне разядка не знаем дали ще ни стигне ракийката"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме чесъна и го счукваме на кашичка.

Започваме да го бъркаме с миксери и да наливаме постепенно олио. Трябва да се получи пухкав хайвер. Ако се окаже, че олиото ви е малко, досипете още.

След това слагаме сухата филия във вода и я прибавяме в сместа, добавяме малко оцет, сол и смлените орехи.

Разбърква се всичко много добре.

Поставяме в чиния и отгоре може да го украси с маслинка, кисела краставичка - кой както пожелае.

Чесновият хайвер е много вкусна разядка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: