Пържено авокадо

16/01/2017
Румяна милчева
отРумяна милчеваЧирак13012371
"Супер интересно предястие, което ще направи свежа компания на какъвто и аперитив да си изберете "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 708
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте яйцата със солта.

В друга купа, изсипете брашното, а в третата - галета.

Обелете авокадото и го нарежете на 8 парчета по дължината.

Потопете всяко парче в брашно, след това в яйце и галета.

В малък тиган налейте олио около 2-3 см. Сложете тиган на силен огън и загрейте.

Пържете до златисто кафяво.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар