gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Суджук»Пикантен домашен суджук

Пикантен домашен суджук

Didi MitevaDidi Miteva
Новак
14411625
Пикантен домашен суджук
Снимка: Didi Miteva
1 / 2
16/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Домашни мезета с домашно вино - това ще се окажат двата ни любими зимни спорта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца.

Смесваме с всички подправки и разбъркваме хубаво, за да може подправките да се смесят хубаво с месото.

Поставяме в голям съд да престоят на хладно за около денонощие. След това мелим на месомелачка на едрата част и отново разбъркваме.

При желание и търпение се оставят да престоят за още едно денонощие на хладно място.

След това пълним червата и оставяме да съхнат на проветриво място.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: