Сладкарско руло

Сладкарско руло

EfrosiaEfrosia
Джедай
9434k1015k
Сладкарско руло1 / 2
09/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
"А вие си мислехте, че е трудно Опитайте нашата лесна рецепта за сладкарски мъфини"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 220 градуса и застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Разделете жълтъците от белтъците и разбийте белтъците с щипка сол на пухкав сняг, като прибавите и половината от захарта.

Жълтъците разбийте с останалата захар и ванилията. Добавете пресятите брашното и нишестето, като редувате част брашно и част белтъци.

Сипете сместа в тавата, заравнете хубаво и сложете да се пече за около 8-10 минути.

Разстелете на плота голяма кухненска кърпа и я посипете с брашно. Обърнете блата върху нея, внимателно отлепете хартията и навийте на руло заедно с кърпата. Оставете да изстине.

Разбийте сметаната на пухкав сняг. Заделете малко за украсата, а в останалата сметана разбъркайте почистените и нарязани плодове.

Развийте рулото, намажете с плодово-сметановия крем и завийте отново стегнато. Отгоре направете украса от сметана и плодове.

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: