Сиропиран щрудел

16/01/2017
"Сиропиран щрудел само на нас ли ни звучи като двойно щастие в малки порции?"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 862
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и рендосайте ябълките. Орехите начукайте на дребно, а бисквитите намачкайте на брашно. Разтопете маслото и намажете една кора.

Поръсете навсякъде с бисквити и отгоре поръсете с рендосаните ябълки и орехите. Покрийте с друга кора и откъм дългата част навийте на рулце.

Поставете го в тава, намазнена с масло. По този начин направете всички кори. Направените рулца срежете на хапки. За по-лесно аз използвах ножица.

Изпечете в загрята фурна на 180 градуса около 35 минути. Извадете от фурната и оставете да се охлади.

В тенджера смесете водата със захарта и варете 15 минути.Сиропирайте изстиналия щрудел като го поливате бавно със супена лъжица.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар