Агнешко с дреболии и зеленчуци

Мина ДимитроваМина ДимитроваИноватор232212
18/01/2017
"Супер идея - крехко агнешко месце с вкусна гарнитура от ... дреболийки и тук-там зеленчуци за цвят "
Приготвяне50 мин.
Готвене120 мин.
Общо170 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане поставяме агнешкото месо, предварително нарязано на порции и дреболиите, добавяме черен пипер, дафинов лист и главата лук отрязана на две.

Сваряват се за 45 минути. Дреболиите се нарязват на дребно. Порциите месо се поставят в тава, овкусяват се с подправките.

Празът се нарязва на колелца. Гъбите се нарязват на филии. Червените пиперки на дребно. В тиган се запържват празът, пиперът и гъбите с малко олио.

Добавят се и нарязаните на дребно дреболии и малко от бульона на агнешкото да се задуши. Подправя се със сол, черен пипер, джоджен, босилек.

Плънката се поставя между порциите месо в тавата, долейте още малко бульон. Покрийте тавата с алуминиево фолио и печете на 200 градуса 1 час. После махнете фолиото и допичате.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар