Шишчета със свинско месо и праз лук
Ražnjići sa svinjskim mesom i prazilukom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шишчета»Шишчета със свинско месо и праз лук

Шишчета със свинско месо и праз лук

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
1234422603952
Шишчета със свинско месо и праз лук
Снимка: Цветанка Цветанова
1 / 2
18/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Запомнихте ли реда - праз, мръвка, чушка, червено вино? Да ви е сладко, приятели!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се овкусява с подправките, меда и виното. Оставя се да престои в хладилника една нощ.

Праз лукът се реже на парчета, а чушката на парчета (показано в снимката).

Реди се: Праз-месо-чушка, като се завършва с чушката. Останалата марината се нанася с четка върху наредените шишчета за да може да попият и зеленчуците.

Шишчетата се приготвят на загрята скара :) Шишчетата със свинско месо и праз лук са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: