gotvach.bg»Рецепти»Баница»Баница с кашкавал и сирене

Баница с кашкавал и сирене

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k18k3k27k23
Баница с кашкавал и сирене
Снимка: Мария Симова
1 / 4
20/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Знаем колко обичате баница със сирене, затова си позволихме да добавим кашкавал и да ви изкушим допълнително"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбивате яйцата, добавяте прясното мляко, натрошеното сирене, содата и разбърквате добре.

Настъргвате на ситно ренде кашкавала, а маслото разтопявате. В подмазана с масло тава (с размери 25х35 см), започвате да редите баницата.

Намазвате един лист с масло и поставяте в тавата, поръсвате с малко кашкавал.

Намазвате втори лист с масло и поставяте върху първия, поливате с част от млечна смес.

Намазвате трети лист, разпределяте кашкавал. Правите така, като редувате с млечната смес до. Процедурата продължава до изчерпване на продуктите.

Разрязвате баницата на квадрати и поливате с млечна смес. Печете в предварително нагрята фурна на 180 градуса до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: