Содени сиренки

Ж ЖечеваЖ Жечева
Новак
10436939
Содени сиренки1 / 9
19/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене17 мин.
Общо47 мин.
Порции4
"Вместо една голяма пита - за всеки от гостите пригответе симпатична содена питка по тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Содата се погасява в киселото мляко. В брашното влагат млякото, яйцето и сиренето.

От тестото се оформят топки, големи колкото средно яйце.

Във всяко топче се прави отвор и се поставя масло.

Подреждат се в намаслена тава (или покрита с хартия) и се пекат на 200 градуса до златисто.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: