Друсан кебап със свинско и стар лук

23/04/2018
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаГотвач127431842
"И да не забравите да го друсате, защото само така е вкусен "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 253
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг бонфиле
  • сол - на вкус
  • стар лук - 3 средни глави
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета.

В тигана се слага олио и се добавят парчетата месо.

Пържи се до омекване на месото, добавя се сол.

Накрая се слага лукът и се запържва още 5 мин, за да омекне.

Друсаният кебап се поръсва с черен пипер и поднася с подходяща гарнитура - ориз на топка или картофено пюре.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар