Друсан кебап
Kebap

Друсан кебап

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
1234442604322
Друсан кебап
Снимка: Цветанка Цветанова
1 / 2
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"И да не забравите да го друсате, защото само така е вкусен"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • сол - на вкус
  • стар лук - 3 средни глави
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета.

В тигана се слага олио и се добавят парчетата месо.

Пържи се до омекване на месото, добавя се сол.

Накрая се слага лукът и се запържва още 5 мин, за да омекне.

Поръсва се с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: