Натурален кебап от дивеч
Prirodni ćevap od divljači
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Дивеч»Кебап»Натурален кебап от дивеч

Натурален кебап от дивеч

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
3774k1k2k4
Натурален кебап от дивеч
Снимка: Мина Димитрова
1 / 3
25/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4 - 5
"Ето една вкусна причина да нарамите пушката и да станете ловец"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две.

Добавят се подправките, дафиновите листа, бахарът и се налива вода колкото да покрие месото. Оставя се да ври на тих огън 45 минути .

След това месото се поставя в дълбока тенджера с нагорещено олио да се запържи от всички страни. Подправя се със сол и черен пипер.

Една-две минути преди да се свали от огъня се добавя щипка чубрица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: