Агнешка чорба с магданоз

25/01/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Избрахме да приготвим сгряваща душата агнешка чорба, която ще подправим със свеж магданоз "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо615
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на малки парчета. Слагаме го в 800 мл вода и го оставяме да се вари. Добавяме и малко сол. Когато месото е полуготово, прибавяме ориза.

В маслото запържваме лука и магданоза, добавяме и брашното и още малко запържваме и добавяме към супата.

Оставяме да се довари до готовност. Като поизстине застройваме с разбитите яйца и киселото мляко.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар