Чорба от патица

EfrosiaEfrosia
Джедай
9434k1015k
Чорба от патица1 / 2
15/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6-8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете патешкото и го сложете да се свари добре в 2 литра вода.

След това прецедете бульона и отделете месото от кокалите.

Върнете на котлона, като добавите ситно нарязаните зеленчуци.

Оставете да ври около 30 минути и добавете подправки на вкус.

Снемете от котлона готовата чорба от патица и застройте с разбитите яйце и кисело мляко.

Добавете накълцан магданоз и поднесете с парче лимон.

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: