Пържоли с манатарки и пържен лук
Šnicle sa vrganjima i prženim lukom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Пържоли с манатарки и пържен лук

Пържоли с манатарки и пържен лук

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
4472k2k6865
Пържоли с манатарки и пържен лук
Снимка: Мария Божилова
1 / 4
03/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
"Дали заради крехкото свинско или ароматните манатарки, но това са най-вкусните пържоли,които сме опитвали от много време насам"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 3 бр. от свински врат без кост
  • манатарки - 3 с. л. сушени гъби
  • сушен лук - З с. л. пържен
  • сметана - 0.300 мл за готвене
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и се намазват от двете страни със сол, черен пипер и олио.

Поставят се в тавата, като отстрани се слагат сушените гъби и пърженият лук.

Заливат се със сметаната и малко вода.

Пекат се, докато гъбите и лукът омекнат и сосът се сгъсти.

Пържолите с манатарки и пържен лук са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: