gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Скариди на тиган

Скариди на тиган

Sophie ZidarovaSophie Zidarova
Новак
116225234
Скариди на тиган
Снимка: Sophie Zidarova
1 / 6
09/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"От кухнята се носи вълшебен аромат на морски дарове, а в хладилника се изстудява вино - сигурно се намираме в Рая"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме скаридите и хвърляме върху добре загрят тиган, в който сме разтопили маслото предварително.

Поръсваме с пресования чесън, или ситно нарязан, и бъркаме така около 10-15 мин. максимум.

Скаридите стават доста бързо, така че и на 7-мата минута може да ги свалите от котлона, но за да поемат добре от чесъна.

Аз ги бъркам малко повече. Поръсваме с нарязан копър.

Сервирате с чаша Шардоне!

Скаридите на тиган са много вкусни. подобни рецепти

подобни рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: