Скариди на тиган

Sophie ZidarovaSophie Zidarova
Новак
11532545
Скариди на тиган
Снимка: Sophie Zidarova
1 / 4
29/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2 порции
"От кухнята се носи вълшебен аромат на морски дарове, а в хладилника се изстудява вино - сигурно се намираме в Рая"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме скаридите и хвърляме върху добре загрят тиган, в който сме разтопили маслото предварително.

Поръсваме с пресования чесън, или ситно нарязан, и бъркаме така около 10-15 мин. максимум.

Скаридите стават доста бързо, така че и на 7-мата минута може да ги свалите от котлона, но за да поемат добре от чесъна.

Аз ги бъркам малко повече. Поръсваме с нарязан копър.

Сервирате с чаша Шардоне!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: