gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Воденички с гъбено-чеснов сос

Воденички с гъбено-чеснов сос

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
2288943004651
Воденички с гъбено-чеснов сос
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
03/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
"Грабвайте един пакет воденички и запретвайте ръкави, защото ви предизвикваме да повторите нашия кулинарен шедьовър"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме воденичките до готовност. В съд в масло задушаваме нарязания лук и нарязаните гъби.

Като омекнат лука и гъбите прибавяме воденичките, след което прибавяме и разтвореното във вода брашно, 2 ч. чаши топла вода и бъркаме около 10 минути.

Добавяме и пресования чесън, малко черен пипер и сол на вкус.

След 5 минутки махаме мезето от котлона.

Воденичките с гъбено-чеснов сос са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: