Канелони с кайма и доматен сос

01/02/2017
МАРИЯ
отМАРИЯНовак73
"Паста, кайма и щипка въображение - това са основните съставки на тази вкусна импровизация "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 485
  • Преглеждания за месеца586
  • Преглеждания за седмицата110
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме лука нарязан на дребно, прибавяме каймата, част от доматения сок , подправките.

Доливаме малко вода да се свари каймата, оставяме да изстине напълно, пълним канелоните, подреждаме ги в тава като оставяме малко разстояние помежду им.

Заливаме с доматите и вода да се покрият .

Печем покрити с алуминиево фолио за 20 минути на 200 градуса. Изваждаме ги, поръсваме с кашкавала, печем 10 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар