gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Бирени пилешки бутчета

Бирени пилешки бутчета

Филип ДимитровФилип Димитров
Чирак
2430791428
Бирени пилешки бутчета
Снимка: Филип Димитров
1 / 3
30/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"Като казахме бирени - някой сети ли се да донесе бира?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В купа наливаме бирата, добавяме олиото (10 мл), солта, чубрицата, черния пипер, червения пипер и кърито. Объркваме добре и потапяме всяко бутче в маринатата.

Поставяме бутчетата в тава и изливаме остатъка от маринатата върху тях.

Слагаме фолио за печене и печем 1 час на 180 градуса, махаме фолиото и допичаме още 30 минути до получаването на апетитна коричка.

Бирените бутчета могат да бъдат страхотна комбинация с картофена салата или ориз със зеленчуци!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: